Aefke ten Hagen (1975) schrijft graag en veel. Ze debuteerde in 2010 met de roman In naam van mijn vader, over een vader en dochter met een bipolaire stoornis. In datzelfde jaar kwam onder pseudoniem het boek Koosje uit, over haar eigen ervaringen met een bipolaire stoornis, en later verscheen Tijdens kantooruren, een boek over een pathologisch leugenaar op de werkvloer en de dramatische gevolgen daarvan voor een team.

Aefke schreef ook diverse korte verhalen die in de prijzen vielen en verfilmd zijn (NCRV). In 2019 verscheen bij uitgeverij Kluitman het kinderboek ‘Mijn moeder kookt soep van tafelpoten’, over de elfjarige Fiep, die opgroeit met een moeder met een bipolaire stoornis. In 2023 kwam ‘Je gaat toch geen gekke dingen doen?’ uit bij Pepperbooks.

“Luisteren is een bijzonder groot goed en de meest onderschatte eigenschap ooit.”

Aefke schrijft onder andere voor de Boekenkrant en Apeldoorn Direct. Vanwege haar voorliefde voor schrijven en literatuur, organiseert zij geregeld literaire avonden in de stad Apeldoorn. Dit doet zij samen met Femke Nijland. Femke is lid van de boekenclub die Aefke een aantal jaar terug organiseerde in Apeldoorn. Verder zijn boekhandel Broekhuis en Het Achterom aangesloten bij deze intens leuke activiteit.

En op Bluesky ben ik ook af en toe!

1 Comment

  1. Pingback: dalatina clindamicina gel para que sirve

Comments are closed.